dontyouforgetaboutlondon

counting...

Kategori: dontforgetaboutlondon

toner för miljoner

Kategori: toner för miljoner


Jag kan komma på mig själv med att vara svartsjuk på folk som har en tro. Tänk ändå, att ha någon man litar så pass mycket på att man är beredd att lämna sitt liv i dennes händer. Att man ägnar tid, kraft och tankar på någonting man egentligen aldrig fått bevis på.
Jag själv hoppas mer än tror. Hoppas att man får en chans till, att allting händer av en anledning och att jag har någon att luta mig tillbaka på.

Den allra starkaste känslan av andlighet som jag kan känna är när jag lyssnar på musik. En känsla av att 'det måste vara något större som skapat detta'. Musik som får en att tro på något allsmäktigt.

Så, nu när hösten blir kallare och mörkare tycker jag att ni ska sätta på er en riktigt varm jacka, ta en promenad och slå på denna låt i lurarna. Se om ni också kan hitta den känslan.

Tallest man on earth - Troubles will be gone

back by popular demand

Kategori: dontforgetaboutlondon

 
 
Nu får det vara nog på latheten, I'm back.

Idag är det 183 dagar kvar till jag packar mina saker och flyttar till London. Jag FLYTTAR till LONDON.
Kan knappt förstå när jag skriver det, och ännu mindre när jag säger det till folk. Jag har äntligen tagit beslutet att följa min dröm. Att varje dag få se underbara Big Ben, när jag vill dricka te i SoHo och shoppa loss på Primark (utan att vara på bakfyllan, eller vad säger du Jessica?)

 

I drygt tre veckor har denna skönhet suttit på min kropp, som en påminnelse av mitt livs bästa val.
 
 
 
 
Och strax innan jag satte mig för att skriva detta inlägg har jag köpt min flygstol.
 
Från: Göteborg, Landvetter 2013-05-01 17:50
Till: London, Gatwick 2013-05-01 18:50